• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

2 artikler

per side

2 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Silikonplugs til stretching

Silikonplugs til stretching er en av de mest populære type plugs. Materialet silikon er veldig ettergivende, hvilket betyr at du veldig lett kan håndtere din plug – når du for eksempel vil sette den på plass i øreflippen. I og med at materialet er silikon, så kan du lett bøye og klemme på din plug slik at du lettere kan ta den inn og ut av øreflippen. Hos BodyMod.no har vi silikonplugs til stretching til utrolig overkommelige priser.

I teksten under kan du lese mer om plugs laget av silikon. Du kan bl.a. lese om hvordan silikonmaterialet skiller seg ut fra de andre materialene. I tillegg gir vi forklaring på hvorfor silikonplugs er så populære blant piercingfolket.

Fordelene ved silikonplugs til stretching

Silikon blir av mange betegnet som et komfortabelt materiale til stretching. Det er fordi silikoneplugs er veldig lette å få i øret når materialet er så ettergivende som silikon er. Man bøyer bare kanten på smykket og så er smykket faktisk på plass (når man bøyer kanten på en silikonplug så blir den mindre og dermed lettere å få i øret). I tillegg til å være veldig ettergivende, så er silikon også mykt. Det betyr at det er mer behagelig å bære et smykke i øreflippen. Når du for eksempel skal sove om natten så vil du nesten ikke merke ditt silikonesmykke i øret, da det er så ettergivende og mykt. Hadde du derimot en metall- eller treplug i øret, ville det ikke komme som noen overraskelse hvis du følte en viss irritasjon når hodet lander på puten.

Gode råd om silikonplugs

Hvis du har et stretch som end ikke er 100% grodd, så bør du ikke sette en silikonplug i øreflippen. Din hud kan nemlig ikke puste optimalt hvis du har et silikonsmykke i øret. Et sår har behov for luft. Derfor bør du vente med å sette en silikonplug i.

Da silikonsmykker ikke er så lett å puste gjennom som for eksempel tre, så kan det godt oppstå en lukt ved din stretch. Derfor er det viktig å få renset sin stretch jævnlig for å unngå denne luktdannelsen, men også for å unngå en eventuel betennelse. Hos BodyMod.no har vi en masse pleieprodukter som er spesielt velegnet til å rengjøre stretches. Blant annet kan Smelly Gelly nevnes. Smelly Gelly motvirker lukten som kan oppstå ved å gå med en silikonplug. I tillegg tilbyr vi Holey Butt'r som også er med på å redusere luktdannelsen, foruten en masse andre praktiske egenskaper når det kommer til stretching. Det smarte med silikonplugs er også at materialet tåler vann og andre rengjøringsvæsker. Det betyr at du har de beste vilkårene for å holde din plug så ren som mulig og at du ikke nødvendigvis behøver å ta dem ut når du tar ett bad, hopper i et basseng eller er en tur på bølgene blå.

Vil du lese mer om silikonplugs?

På vår informasjonsblogg kan du lese mye mer om plugs og silikon. Hvis du aldri har fått laget en stretch før, så kan det sterkt anbefales å lese våre innlegg på bloggen. På den måten er du godt utrustet til din neste plug både hva angår hygiene og kunnskapen om de forskjellige materialene.