• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 60

per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Vare 1 til 48 av totalt 60

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Organiske plugs til stretching

Leter du etter plugs som er laget av naturlige materialer? Da bør du velge en av våre mange organiske plugs. Denne type plugs er laget av 100% naturlige materialer, noe som sikrer deg en unik plug ingen andre har. Hos BodyMod.no kan du finne organiske plugs til stretching laget av tre, horn og bein i en høy kvalitet – og til overkommelige priser.

Under kan du lese mye mer om organiske plugs til stretching. Du kan bl.a. finne informasjon om fordelene ved å bruke en organisk plug samt hvor hornene til de forskjellige plugs stammer fra.

Fordeler med organiske plugs til stretching

Det finnes utrolig mange fordeler med å velge et organisk materialer til din plug. En av de største fordelene med å bruke organiske plugs er at ditt øre har veldig lett for å puste gjennom for eksempel tre. Ditt øre får altså masse luft, noe som kan motvirke innelukket lukt som kan oppstå med å gå med en plug i et ikke-organisk materiale. Ditt øre får mer luft med f.eks. en treplug av den enkle grunnen at treet er fylt med små porer hvor det er mulig for luften å bevege seg fritt.

Hvis du for eksempel benyttet deg av en plug i enten kirurgisk stål eller silikon, så ville ditt øre ha vannskeligheter med å puste optimalt. Derfor vil øret naturligvis lukte mye verre med bruk av en plug i et ikke-organisk materiale. Så hvis du gjerne vil sikre de beste vilkårene for at ditt øre kan puste optimalt, bør du kjøpe en plug i et organisk materiale.

Mange forskjellige typer av plugs av organiske materialer

Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av plugs i organiske materialer. Du kan bl.a. finne plugs laget av tre, inkludert kirsebærtre, krokodilletre og kokostre. I tillegg har vi også plugs laget av pyrexglass, horn og bein. De organiske plugsene fås i et hav av forskjellige designs. Vi har plugs i mange flotte utformninger og utskjæringer. Spesielt våre plugs laget av tre finnes i mange flotte utskjæringer, hvor veldig mange av dem er håndskåret.

Kvaliteten av vår plugs av organiske materialer er meget høy. Vi bestrever oss på å ha de absolutt beste produktene på lager. Selv om produktenes kvalitet er høy, så har vi stadig vekk lave priser. Vi ønsker å ha så lave priser som mulig uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Plugs av horn

Våre plugs som er laget av horn er veldig spesielle. Hornene, som våre plugs blir laget av kommer fra vannbøffler som har levd et sundt liv. Det blir ikke avlet på vannbøfflene. Derfor kan du trygt kjøpe en plug av horn – det er nemlig etisk korrekt. Når vannbøfflene dør, tar man overskuddet av horn som man bruker for å kunne produsere plugs laget av horn. Det er altså snakk om en 100% naturlig produksjon.

Vil du vite mer?

Hvis du vil vite mer om de organiske materialene, anbefaler vi deg å besøke vår informasjonsblogg. Her har vi mange artikler som forteller mer om fordelene ved bruk av plugs av organiske materialer.