• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  2-5 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

18 artikler

per side

18 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Diverse produkter til stretching

På denne siden har vi samlet en masse forskjellige produkter innenfor piercing og stretching. Noen av våre produkter er vanskelige å kategorisere. Derfor har vi laget denne siden slik at du hurtig kan få et overblikk over de produktene som hører under kategorien ”annet”.

Selv om produktene er plassert under kategorien ”annet”, så er det ikke ensbetydende med at de ikke er av høy kvalitet. Her på BodyMod.no har vi lave priser uten å gå det minste på kompromiss med kvaliteten.

Hos BodyMod.no har vi mange forskjellige stretchingprodukter

Hos BodyMod.no har vi en masse forskjellige produkter innenfor piercing- og stretchingverdenen. Vi ønsker å gi våre kunder det største utvalget av piercing- og stretchingudstyr. Derfor bestreber vi oss på alltid å oppdatere våre produktsider med nye og spennende produkter. På denne siden har vi samlet alle de produktene vi ikke kan kategorisere. Du kan bl.a. finne:

Isotonisk saltvann

Hos BodyMod.no har vi isotonisk saltvann av merket Blue Wave fra Tattoo Goo. Isotonisk saltvann er idéel å benytte seg av hvis du gjerne vil fremskynde gro prosessen av et sår. Saltvannet er ikke farlig for kroppen på noen måte. Isotonisk saltvann fra Blue Wave er et av de beste produktene på markedet. Beholderen du får saltvannet i er nemlig utstyrt med en spray-funksjon noe som gjør saltvannet veldig lett å påføre kroppen.

Du sprøyter bare saltvannet på det stedet på kroppen som skal renses. Sprayfunksjonen minsker også risikoen for at det skulle komme bakterier i saltvannet. I tillegg er saltvannet fra Blue Wave også billig i bruk, da du vanligvis sparer en masse saltvann ved å spraye i stedet for å helle vannet direkte på.

Ringåpner

Du kan også finne en ringåpner som gjør deg i stand til å åpne dine piercingringer uten noen problemer. Ringåpneren kommer i tre forskjellige størrelser avhengig av størrelsen på den ringen som skal åpnes. Hvis du har en ring på under 4 mm., bør du kjøpe den minste ringåpneren. Har du en ring som er større enn 4 mm. bør du kjøpe den største ringåpneren. Ringåpneren er spesielt god når du skal åpne kuleringer og endeløse ringer. Verktøyet er et must hvis du har piercinger og gjerne vil åpne dem selv.

Ut over isotonisk saltvann og ringåpnere, finner du også mye annet som du vil kunne bruke i forbindelse med stretching. Se alle produktene på siden her.

Vil du vite mere om piercinger?

Hvis du gjerne vil vite mye mer om piercing, stretching, pleieprodukter, materialer og mye mer, så anbefaler vi at du besøker vår informasjonsblogg. Her har vi skrevet en masse utdypende innlegg om alt innenfor piercing- og stretchingverdenen. Du kan bl.a. lese om de forskjellige fordelene som finnes ved de forskjellige materialene. Du kan også lese om gode råd til hvordan du bør rengjøre dine piercinger og din stretch.

Vi håper at du vil bruke vår blogg. Vi har nemlig brukt lang tid på å skrive alle de spennende artiklene. Har du et spørsmål som du ikke finner svar på i artiklene på bloggen, så er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Så vil vi hjelpe deg hurtigst mulig. Vi verdsetter vår kundeservice utrolig høyt, så du kan trygt ta kontakt med oss.