Stjerneskudd til dermal anchor med stor sten i midten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 119,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her finner du en utrolig flott dermal. Ikke nok med at selve formen på smykket er en stjerne, de klare stenene som dekker fronten vil helt sikkert også tiltrekke en del oppmerksomhet når de reflekterer lyset du står under. Smykket du har klikket deg inn på er nemlig en dermal som er formet som et stjerneskudd. Det er festet flere små klare stener rundt omkring på fronten - samt en stor sten i midten av smykket, som sitter en smule høyere enn de andre stenene. Stenene sitter fast ved hjelp av de små klumpene av messing som sitter rundt dem, og stenen i midten sitter fast nede i den lille forhøyningen som sitter i midten av smykket.

Du kan få dette smykket i flere forskjellige farger, det kunne f.eks. være den elegante blanke utgaven som du ser øverst på bildet. Det kunne også være den mer luksuriøse varianten av rosegull, som forøvrig er belagt med 14 karat rosegull. Det er desverre ikke mulig å endre fargen på stenene, som alltid vil være klare uansett hvilken variant du velger.

Smykket er laget av kirurgisk stål, og da mener vi altså den lille skruen som sitter på baksiden av smykket. Resten av smykket er laget av messing, som deretter er bleitt formet til deg stjerneskuddet du ser på bildet lengre oppe. Deretter er den kjedelige gule messingfargen blitt belagt med mer innbydende farger.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Dermal-51
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Stjerneskudd til dermal anchor med stor sten i midten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder