SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Stjerne med sten til dermal anchor

Ikke på lager

Dette smykket består av to deler, som du kan se på produktbildet - Det består henholdsvis av selve stjernen, hvor det i midten er et lite hull. I det hullet skal den andre delen ned i, for deretter å skrues fast i din eksisterende dermal anchor. Litt grovt sagt kan man si at stiften som skal ned i din dermal er en skrue. Den har i hvertfall et gjenge i enden samt et hakk i toppen, som man noen ganger ser på vanlige skruer. Fordelen med denne skruemetoden er at stjernen fritt kan dreies rundt sin egen akse. Den er derfor ikke fiksert til et fast punkt.

Stjernen er en femarmet stjerne, hvor det på hver arm er satt tre små stener. Det gir 15 små stener i alt. Fargen på stenene kan du selv velge i boksen over. Det er utelukkende stenfargen som er annerledes på denne modellen. Så uansett hvilken stenfarge du velger, vil du få en femarmet blankpolert stjerne. Legg merke til at det kun er stjernen og den medfølgende skruen du mottar. Basen og skrutrekkeren på bildet er utelukkende en illustrasjon som viser hvordan smykket brukes.

Detaljer
NameStjerne med sten til dermal anchor
SKUDermal-41
Trådtykkelse1.2 mm (Passer til 1.6 mm dermals)
TypeDermal topp
PlasseringAnti-øyenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kinn, Butterfly, Brystbenet, Spaltning, Hofter, Christina/Venus
MaterialeKirurgisk stål
StentypeKubisk zirkonia
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Stjerne med sten til dermal anchor
Din vurdering:
Stjerne med sten til dermal anchor