Salg

Stav av titanium med tråd innvendig o tre stener

På lager
NOK262,65 Så lav som NOK309,00

Smykkene du ser her er først og fremst til bruk i ørepiercing. Det kan være en helix hvor den svake buen følger ørets form. Du kan også bruke den i tragus hvis anatomien din passer til smykket. Det viktigste er bare at størrelsen på smykkene matcher dimensjonene på piercingen din. Det er imidlertid mulig å bytte ut alle delene på dette smykket, ettersom både fronten og låsekulen kan skrus ut. På den måten kan du bruke en lengre stav eller en mindre kule, hvis det er det som skal til for at smykkene passer til deg.
Staven er laget av titan, noe som er en av de beste du kan ha i piercingen din. Staven er utstyrt med en innvendig tråd slik at du ikke får små riper i piercingen når du setter inn smykkene. Tråden er altså plassert inne i staven, så kulen må skrus inn i staven i stedet for på utsiden av den.
Foran, får du øye på tre små stener. Den midterste er litt større enn de andre to, som har den samme størrelse. Det gir smykket en god effekt når du ser dem med  et helhetlig blikk. Velg mellom flere forskjellige stenfarger.
Detaljer
SKU Barbell-199
Trådtykkelse 1.2 mm.
Låstype Innvendig gjenge
Type Barbell
Lengde 6 mm.
Materiale Titanium
Kulestørrelse 4 mm.
Stentype Krystall
Antall enheter 1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Stav av titanium med tråd innvendig o tre stener
Din vurdering:
Relateret