Spiralformet tapersett

Velg mellom fire forskjellige pakkestørrelser og farger på hver enkel taper under.

Tilgjengelighet: På lager

NOK 109,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Drømmer du om å stretche kanskje helt opp til 4, 10, 18 eller 24 mm.? Med disse settene kan du velge mellom fire spring, som gir deg spiraler i lekker akryl og som gjør det så behagelig som mulig å komme i gang med stretching.

Mange foretrekker spiraler fram for de tradisjonelle kjegleformede tapers, da man kan stretche litt av gangen ved at man langsomt arbeider den igjennom hullet. Spiralene er lette og veier stort sett ingenting og man kan derfor gå med dem til hverdag. Så utenom å være praktiske å stretche med, er det også mulig å bruke dem som et smykke i hverdagen.

Pakkere kommer med spiraler i følgende størrelser:

Pakken med tapers fra 2 til 4 mm:

 • 2 mm.
 • 2,5 mm.
 • 3 mm.
 • 4 mm.

Pakken med tapers fra 5 til 10 mm:

 • 5 mm.
 • 6 mm.
 • 8 mm.
 • 10 mm.

Pakken med tapers fra 12 til 18 mm:

 • 12 mm.
 • 14 mm.
 • 16 mm.
 • 18 mm.

Pakken med tapers fra 20 til 24 mm:

 • 20 mm.
 • 22 mm.
 • 24 mm.

Alle spiralene er lavet av ren akryl og du velger selv fargen. Det anbefales ikke at man deler sine akryltapers med andre av hensyn til hygiene. Husk at akryl ikke tåler sprit og derfor skal renses med kokende vann.

Uansett hvilken pakke du velger er prisen den samme. Du kan selvfølgelig også velge å kjøpe mange flotte taper enkeltvis via linken her.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Taperset-Spiral
Antall enheter 1 Sett
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Diameter på stretch Set with different sizes
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Farge Blandet
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (2)
Tipp topp!
Karakter
Funker som bare det, ingen allergisk reaksjon og de tåler en støyt. Ser fint ut både på avstand og nært hold. Review by Astrid
Godt kjøp
Karakter
Utrolig rask levering, og akkurat som forventet. Et fint tapersett i god kvalitet. Review by Tone Angelika
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Spiralformet tapersett
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder