Simpel tunnel av akryl

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her er den helt perfekte tunnel til deg som går etter den simple looken til din stretch. Vi har nemlig her et utrolig godt tilbud på en flott tunnel i et helt enkelt men også stilfult design. Smykket er laget av ren akryl og kan fås i tre forskjellige klassiske farger, nemlig svart, hvit eller klar.

Det er ingen stener, gjenger eller annet dall forbundet med denne tunnel, det er utelukkende en glatt rund akryl tunnel, som vil pynte ditt øre i en av de tre rolige fargene. Prisen er helt i bunn på denne flotte tunnelen så det er bare å slå til så lenge lageret rekker.

Denne akryltunnelen lagerføres i størrelser fra 3 mm. til 25 mm. i den svarte modellen mens den fås opp til 19 mm. i de to andre fargene. Da smykket er laget av akryl er det også sikkert å bruke, hvis du skulle lide av nikkelallergi. Det er faktisk ikke mye annet enn gode grunner til å investere i denne flotte klassiske tunnelen av akryl.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-87
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Simpel tunnel av akryl
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder