Simpel endeløs vridd ring

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du en annerledes utgave av vår ellers populære simple endeløse ring. Vår normale endeløse ring består av ett stykke metall hvor endene møtes i en rund ring. Ved denne endeløse ringen er det blitt brukt to stykker metall som først er blitt vridd og etterpå formet til en ring, så det nærmest gir en flettet look. Endene på ringen har fått en liten sveisning, som etterpå er blitt gjort pen og rund, både for at skåne ens piercing når man tar ringen i kroppen, men også for at holde de to stykkene metall sammen, så de ikke faller fra hverandre.
Endene på ringen kan trekkes fra hverandre og samles igjen, men for å ikke gjøre ringen deform anbefaler vi at du twister endene fra hverandre når du skal ha den i og ut av kroppen.

Ringen finnes i de tre populære farger, blank, sort og gull. Og samtidig kan hver farge velges i flere forskjellige diametre og trådtykkelser. Velg helt opp til 1,6 mm. i trådtykkelse.

Ringen kan brukes i næsten alle piercinger så længe målene på ens piercing stemmer overens med målene på smykket. Bruk den f.eks. i en traguspiercing eller kanskje som en leppepiercing.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-105
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
:)
Karakter
Kjempe bra smykke. Var litt skeptisk når jeg bestilte men er storfornøyd:) Review by Wilhelmine
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Simpel endeløs vridd ring
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder