Simpel endeløs vridd ring av 14 karat gull

Tilgjengelighet: På lager

NOK 449,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du på utkikk etter et nytt og spennende smykke til din piercing og har ønsker du samtigid ikke å gå på kompromiss med kvaliteten? Da er denne simple endeløse ringen med vridd design kanskje noe for deg. Ringen er nemlig laget av 14 karat gull, så du er sikker på at smykket aldri mister sin flotte farge eller skader kroppen på noen måte.

Smykket har avrundede kanter, en flott og tydelig vridning og frem for alt, et kjempeflott skinn fra gullet. Du velger selv hvilken av våre gullvarianter du ønsker og din størrelse, slik at du får noe som passer perfekt til din piercing.

Ringen lukkes og åpnes lett ved å gi den en liten twist, hvilket gjør at formen holdes og at smykket ikke blir skjevt. Den lette åpne- og lukkemetoden gjør smykket brukbart for de fleste, siden det ikke krever noen spesiell erfaring for å ta smykket i bruk.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-112
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Simpel endeløs vridd ring av 14 karat gull
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder