Simpel endeløs ring

Tilgjengelighet: På lager

NOK 19,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

En endeløs ring åpnes og lukkes normalt med en liten bar, som er en del av selve ringen. Det kan til tider være et irritasjonsmoment å skulle samle ringen, når den først sitter i piercingen. Spesielt hvis det er i øret og ringen er liten.
Med denne forenklede utgaven av den riktige endeløse ringen, er det mye lettere å isette ringen i sin piercing. Ringen består av ét stykke metall med en liten åpning. Åpningen vris en smule til siden så man får samme form som en twisterring. Deretter settes smykket i piercingen og klemmes sammen igenn. Jo tynnere trådtykkelse og jo større diameter, jo lettere er det å åpne ringen.

Ringen kan velges i flere forskjellige størrelser og farger, alt etter hvor du skal benytte ringen. Det gjør du i boksen over. Er det f.eks. til en traguspiercing, velger man ofte 6 mm. eller 8 mm. i diameter. Og ved leppepiercinger er det f.eks. 8 mm. eller 10 mm. alt etter hvor tykke leppene er.

Er du ikke så gira på denne ringen, finner du en annen endeløse ring her.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-76
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (12)
Bra
Karakter
Eg gi 4 stjerner. Produkt er super å luke men dette er litt vanskelig å åpne og fjerne piercing. Review by samanthatabel@yahoo.de
Perfekt til septum
Karakter
Kjøpte denne til septumpiercing, og den funker perfekt og ser fin ut! Litt vanskelig å lukke, men etter noen minutter klarer man det fint. Review by Kristine
Akkurat som det skal
Karakter
Veldig fin, akkurat som den skal Review by Emilie
Bra
Karakter
Ringen virker helt som den skal og sitter godt fast, den er dessuten pen og pakken ble levert kjemperaskt. Den var dog vanskelig å få åpnet, men trikset er, å skubbe den ned over spissen av en kulepenn, så den åpner mer opp og man kan ta den på. Så skal den bare lukkes litt sammen og det er ganske lett.

Jeg er utrolig glad for den og har gått med den siden jeg fikk den. Man kan på ingen måte se at den er falsk, så jeg vurderer faktisk å bestille et par stykker fler frem for å få tatt en masse nye hull. Billigere og lettere enn å skulle rense det nye hullet hele tiden!
Review by Matilde
Ringer
Karakter
Kjempefornøyd med ringene, kjøpte i de to minste størrelsene og de var perfekte. Lette å ta på og av, krever bare litt list.
Brevet kom dagen etter jeg hadde bestilt.
Ikke siste gang jeg bestiller her, takk for hurtighet og godt produkt.
Review by Lone
Fine simple ringer
Karakter
Ringene er kjempefine og simple. Den på 1 mm tykkelse er vanskelig å åpne - så den på 0.8 mm er helt klart favoritten. Rask levering - meget fornøyd med kjøpet! Review by W
Simpelt er også bra
Karakter
Denne ring er meget simpel å ta i, men det er værre å få den lukket, uten at den kommer til å se "skeiv" ut, det har vært mitt problem. Det gjør det litt lettere, hvis man bruker en eller to smykketenger, så den ikke glir mellom ens fingre :) Review by Cecilie
Akkurat som jeg ønsket
Karakter
Er glad :) Review by Henriette
Helt fantastisk
Karakter
Jeg er så glad for mine øreringer, og leveringstiden var dessuten også i topp! Review by Juliane
Superfin :D
Karakter
Synes den se kjempeflott ut og glir lett gjennom :D Review by Julius
Endeløse ringer
Karakter
Rask levering, fine og simple ringer. Review by Endeløse ringer
Noe vanskelig å lukke igjen
Karakter
Noe vanskelig å lukke igjen Review by Silje
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Simpel endeløs ring
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder