Simpel endeløs ring av titanium

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Navnet på dette produktet sier nesten det hele. Her får du en ring av titanium, som er forholdsvis simpel i både design og betjening. Designet er en rund ring, hvor det midt på ringen er laget en åpning så man kan vri ringen. Når ringen er vridd kan den settes i piercingen og vris tilbake, så den igjen får form som en sirkel. Her bør det dog nevnes at titanium er forholdsvis "hardt". Dvs. det skal legges litt krefter i for å gi ringen sin vridde form og de samme krefter for å lukke ringen igjen. Her er det klart at jo mindre diameter og jo større trådtykkelse du velger, jo vanskeligere er ringen å håndtere. Vi vil anbefale deg å bruke to ringlukkere (eller annet verktøy som kan gripe rundt ringen) når den skal åpnes og lukkes. Det kan du finne under vår kategori med verktøy.

Ringen er laget av titanium, som er et av de reneste metaller du kan bruke. Titanium inneholder ikke nikkel og er derfor perfekt til deg som lider av nikkelallergi, eller til deg som har en helt ny piercing hvor du ønsker en simpel ring.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-116
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Titanium
Du kan ta det helt med ro. Dette smykket er laget av rent titanium og inneholder absolutt ingen nikkel. Titanium er så sikkert at det bl.a. brukes på sykehus, hos tannlegen og mange andre steder. Legg merke til at det muligvis kun er den delen som går gjennom huden som er laget av titanium.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Simpel endeløs ring av titanium
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder