Simpel endeløs ring av 14 karat gull

Tilgjengelighet: På lager

NOK 379,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Keep it simple, er hva denne piercingringen signaliserer når den bæres i din piercing. Ringen er ikke utstyrt med en lukkemekanisme som en låsekule, hengsel eller andre fancy ting. RIngen består utelukkende av ett stykke 14 karat gull som er blitt formet til en sirkelrund ring, dog med en liten åpning, så man i det minste har en mulighet for å få smykket inn og ut av kroppen. Vi har gjort mye ut av å lage åpningen så liten som mulig, så derfor vil avstanden mellom de to endene være en smule mindre enn på produktbildet. Avstanden på produktbildet er utelukkende laget en anelse større for å vise at det er en avstand, for står du med smykket i hånden er det like før du ikke kan se åpningen.

Ringen er som sagt laget av 14 karat gull. Her har du selv muligheten til å velge hvilken type gull du ønsker. Velg f.eks. den klassiske gyldne gullfargen, eller gå etter en mer nedtonet look og velg hvitt gull. Begge varianter inneholder like mye gull, det er utelukkende fargen som er forskjellen.
Hvis du ikke er utdannet gullsmed eller ikke er så vant til å regne med karat og gull, så kan vi kort nevne at rent gull er 24 karat. 24 karat guld er også veldig mykt i materialet. For å både gjøre smykket prisvennlig og samtidig gjøre det mer motstandsdyktig mot slitasje har man valgt å blande i andre metaller. Det kan f.eks. være kobber for det gyldne gullet.

Piercingringen her er litt av et allsidig smykke. Forstått på den måten at det kan brukes i mange forskjellige piercinger. Bruk det f.eks. i øreregionen, som i tragus, helix eller bare i øreflippen. Det kan også brukes som nesepiercing eller leppepiercing. Generelt kan det brukes alle steder hvor målene på smykket stemmer overens med målet på din piercing. Målene velger du selv i boksen over, samtidig som du velger gulltypen.

Ringen åpnes og lukkes forøvrig ved å twiste endene fra hverandre, så ringen får form som en twisterring. De må ikke trekkes fra hverandre slik at ringen får former en stor "C", siden det ødelegger ringens spenning og dermed kan gjøre den deform.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-110
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Simpel endeløs ring av 14 karat gull
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder