Simpel endeløs ring av 14 karat gull med opalsten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 449,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen du ser på bildet over er laget av ekte 14 karat gull. Du kan enten velge mellom vanlig gult gull eller den mer nedtonede varianten i hvitt gull. Begge variantene inneholder like mye gull. Ringen er en endeløs ring, hvilket vil si at det ikke er noen synlige ender på ringen. Det vil dog være en liten åpning, for ellers kan smykket ikke settes inn i piercingen. Endene på ringen vris lett fra hverandre, så ringen får form som en twisterring.

På ringen sitter en liten innfattet 2,5 mm. stor opalsten. Det er her snakk om en syntetisk opal.
På lik linje med materialvalget, velger du også her om du vil ha en hvit opal eller en blå opal. Den hvite opalen har nyanser som går fra rød, gul og over i grønn, men helheten i stenen vil se hvit ut. Den blå holder seg til blå nyanser, som lyseblå, turkis og mørkeblå.

Ringen kan brukes i et veld av piercinger. Her er det bare viktig at målene på din piercing stemmer overens med målene på ringen her - Målene kan du se under fanen "Ytterligere informasjon".

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-124
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskjellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punkt (ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene enden.
Stentype Syntetisk opal
Kulestørrelse 2.5 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Simpel endeløs ring av 14 karat gull med opalsten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder