SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Septumpiercing med vridd sommerfugl

kr 119,00
På lager

Tja, om det er en sommerfugl eller bare et finurligt mønster bestemmer du selv. Vi synes dog at stenene kunne ligne kroppen på en sommerfugl og de fine vridningene er da vingene. Men det er helt opp til deg hva dette septumsmykket skal ligne. Uansett hva du synes kan vi være enige om at det er et flott og dekorativt smykke, som med sin symmetriske form vil se bra ut i enhver septumpiercing.

Smykket åpnes i den ene enden av den øverste buen som skal gå gjennom nesen. Enden "twistes" vekk fra sommerfuglens vinge, så smykket får form som en twisterring. På den måten ødelegger man ikke smykket, som hvis man hadde åpnet smykket ved å trekke enden opp fra sommerfuglens vinge. Smykket er laget av messing, så det er ikke fordi det er vanskelig å åpne eller lukke, men i starten krever det kanskje litt øvelse.

Over messingen er det blitt lagt en farge, som er henholdsvis blank eller rosegull. Den blanke modellen er belagt med rhodium og den andre med rosegull. Du velger naturligvis selv hvilken av de to fargene du kunne tenke deg.

Detaljer
NameSeptumpiercing med vridd sommerfugl
SKUNose-169
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeTwist
TypeSeptumring
PlasseringSeptum
Diameter på ring10 mm.
MaterialeMessing
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Septumpiercing med vridd sommerfugl
Din vurdering:
Septumpiercing med vridd sommerfugl