Laster inn...

Septumpiercing med dobbel stenkant

kr 249,00
På lager

Luksus for alle pengene er hva du får med denne ekstremt flotte septumclickeren med dobbel stenkant. Det er hele 26 skinnende flotte stener på kanten av dette smykket, som ser helt utrolig flott og elegant ut, når det glitrer og glimter i ett, på grunn av den rundhåndede mengden av stener. Den innerste kanten består av 12 stener mens den ytterste kanten består av 14 stener.

Smykket er en såkalt septumclicker som åpnes og lukkes med et enkelt lite klikk, når staven trykkes inn eller opp av den stenbesatte ringen. Ringen er helt sirkelrund og de mange stenene går så langt opp av ringen, at det stort sett kun er de to rekkene av stener som ses som en strålende og skinnende halvbue under nesen, når smykket er i bruk.

Denne septumpiercingen med dobbel stenkant fås i fem forskjellige farger. De er både klassiske farger samt litt mer sprelske farger å velge imellom. Hvis du elsker farger og er en av dem som gjerne vil ha et smykke som blir lagt merke til, kan vi varmt anbefale at du går etter enten den lilla, rosa eller turkise varianten. Foretrekker du derimot en mer enkel tidløs stil, er både aurora borealis samt den klare modellen riktig gode valg.

Hvis det skal være end mer elegant, kan du også ta en kikk på vår gullbelagte septumpiercing med dobbel stenkant, som er maken til dette smykket, bare med et lekkert gullbelegg i stedet for den blanke looken.

Detaljer
SKUNose-90
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeHektet
TypeSeptum
Diameter på ring10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhenget
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Septumpiercing med dobbel stenkant
Din vurdering:
Septumpiercing med dobbel stenkant