100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Septumpiercing av 14 karat gull med vridd design

kr 1109,00
På lager

Når kun det beste er godt nok, så vil denne super flotte septumpiercingen av det reneste gull være det helt rette valg. Der er snakk om et sant kvalitetssmykke av ekte 14 karat gull, hvor det fritt kan velges mellom de to gullvariantene, vanlig gull eller hvitt gull. Velger du hvitt gull får du et smykke i en vakker stålblank look, som bærer en tidløs stil med seg. Velger du derimot den vanlige gullvarianten får du et tradisjonelt gullsmykke med den velkjente varme gløden som kjennetegner gullsmykker.

Denne septumpiercingen er formet som en ring som er brutt i den ene enden. Den er superlett og brukervennlig å få i og ut, idet ringen bare skal vris litt, hvoretter den føres gjennom din piercing. Etterpå klemmes ringens to ender sammen igjen, og smykket sitter nå som det skal. Dra endelig ikke endene fra hverandre, da det ødelegger ringen - De skal "twistes" fra hverandre.

Smykket er dekorert med en pen klar sten nedenfor, hvor selve ringen også fremstår i et nydelig vridd design. Den vridde kanten går hele veien rundt om den klare stenen, og rammer den inn på en vakker måte.

Detaljer
NameSeptumpiercing av 14 karat gull med vridd design
SKUNose-139
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeTwist
TypeSeptumring
PlasseringSeptum
Diameter på ring10 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Septumpiercing av 14 karat gull med vridd design
Din vurdering:
Septumpiercing av 14 karat gull med vridd design