Septumpiercing av 14 karat gull med opalsten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 959,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne fine septumpiercingen er laget av det fineste 14 karat gull. Så liker du litt ekstra kvalitet, er dette smykket for deg. Den fine ringen er utsmykket med 5 små fine syntetiske opalstener, som er plassert på den nederste halvdelen av ringen, altså den delen som henger rett under nesetippen. Fargen på stenene bestemmer du selv. Her er både farger til dem som virkleig vil gi sin piercing oppmerksomhet, eller til dem som bare synes opalstener er flotte uten at fargen skal være for fremtredende.

Ringen er super lett å håndtere, dog skal man være oppmerksom på at man ikke skal dra endene fra hverandre. Endene skal "vris" fra hverandre for ikke å gjøre materialet svakt. Også de små klørne som holder stenene på plass kan, hvis man ikke åpner ringen korrekt, miste grepet om stenene. Dette unngår man ved å vri endene. Gull er et flott materiale å jobbe med, siden det er noe mykere enn f.eks. stål eller titanium, derfor er ringen superlett å håndtere.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Nose-179
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Bredde 10 mm.
Bredden er smykkets fulle bredde alt inkl. og ikke kun det stykket som går gjennom huden.
Høyde 10 mm.
Høyden er smykkets fulle høyde fra bunn til topp, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles på forskellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punktet (Ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punktet, som ofte er i den ene enden.
Er smykket limt? Ja
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Septumpiercing av 14 karat gull med opalsten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder