100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Septumpiercing av 14 karat gull med 10 stener

kr 1919,00
På lager

Hvis du vil ha luksus fra topp til tå, eller rettere sagt fra nesebor til nesebor, så ta en ekstra kikk på denne overdådig vakre septumclickeren av det reneste gull. Denne septumpiercingen er utstyrt med hele 10 krystalklare stener som glitrer og glimter hver gang smykket beveges. Hver enkelt sten er nemlig fasettskåret, som betyr at stenen har mange flater som alle kan fange opp og reflektere lyset. Diamanter er forøvrig ofte skåret på samme måte.

De ti stenene sitter tett sammen på den litt brede underkanten og hver enkelt sten holdes godt og grundig på plass av fire små fangarmer, som alle griper fatt om stenen bakfra. Smykket fås både i kjølig og elegant 14 karat hvitt gull, samt den karakteristiske gyldne 14 karat gull.

Denne septumpiercingen er unik i sin utformning, da den er designet så den er helt sirkulær, inklusiv den lille staven som går gjennom nesen. Det gjør sånn at smykket legger seg en anelse lengre nede under nesen din enn en septumclicker med en rett stav ville gjort. På den måten kommer denne fantastisk flotte septumpiercingen riktig til sin rett, med en flott og synlig plassering under nesen.

Detaljer
NameSeptumpiercing av 14 karat gull med 10 stener
SKUNose-104
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeHengsel
TypeSeptum clicker
PlasseringSeptum
Lengde8 mm.
Diameter på ring10 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Septumpiercing av 14 karat gull med 10 stener
Din vurdering:
Septumpiercing av 14 karat gull med 10 stener