Selvlysende tungepiercinger- 6 stk. kun 99kr.

Tilgjengelighet: På lager

NOK 129,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

I denne pakken får du hele seks selvlysende tungepiercinger for kun 99,- norske kroner.

I pakken er det følgende farger:

  • Lilla
  • Blå
  • Grønn/Gul
  • Oransje
  • Rosa
  • Hvit / Klar

Alle kulene i pakken lyser i mørket, etter at de har blitt "ladet opp" av lys.

Vi har valgt nettopp denne modellen av selvlysende tungepiercinger, da de ikke frigir noen av de kreftfremkallende stoffene ut i kroppen, så du kan være helt sikker.

Tungepiercingerne har alle de klassiske målene på 16mm i lengende, 1.6mm i trådtykkelse og med 6mm kuler. Men skal man bruke kortere tungepiercinger, så kan man også det med disse. De kan nemlig klippes til, så man oppnår den helt perfekte lengden på stavene. Kontakt endelig kundeservice hvis du er i tvil om hvordan man gjør det.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tongue-Pack-6
Antall enheter 6 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Lengde 16 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i luftlinje og fra kule til kule. Dvs. at en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersiderne av kulene.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs
Farge Blandet
Kulestørrelse 6 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velge korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule 6 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (5)
Fine piercinger
Karakter
Piercingene er superfine. De er flotte i fargen, men det er ikke alle som lyser like mye. De er behagelige å ha i munnen, og lette å skru av og på. Review by Nathalie Gorgin
Kanon til prisen
Karakter
Det er bare perfekt at man kan få så mange selvlysende tungepiercinger, til så lav en pris. Alt etter fargen på dem lyser de forskjellig, men det er klart den klare av dem som lyser mest synes jeg. Kan varmt anbefales. Review by Mikkel Petersen
Kult
Karakter
De er super nice Review by Line
Supert produkt
Karakter
De er jo perfekte :D Review by Ann
Bra produkt,genialt med justerbar stang
Karakter
Synes disse er veldig fine, og har god kvalitet. Synes det er fantastisk at man kan justere lengden selv med å korte ned. Anbefaler å prøve å kutte ned på en piercing med farge man er minst glad i først, jeg var litt uheldig første gangen jeg prøvde å kutte lengden. Kulene var en del større en metallkulene jeg allerede hadde, så jeg byttet ut kula på undersiden med en liten i metall og behold den tøffe selvlysende kula på oversiden. Veldig praktisk at man kan bruke metallkuler for å lage nye gjenger i stangen :) Review by Clione
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Selvlysende tungepiercinger- 6 stk. kun 99kr.
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder