SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Ring med to hodeskaller-22%

kr 131,82 Så lav som kr 169,00 -22%
På lager

Her kan du få deg en superfet og cool ring med to hodeskaller som utover å være dekorative, også fungerer som lukkemekanismen. Ringen klemmes ganske enkelt inn i to skaller fra hver sin ende av og vips så har du lukket ringen.

Denne ringen kan fås i to forskjellige trådtykkelser, nemlig 1,2 mm. og 1,6 mm. så det er virkelig rike bruksmuligheter. Den vil f.eks. egne seg fortreffelig til en septumpiercing hvor de to skallene vil komme ordentlig til deres rett, men den vil også de superflott ut i en bryst -eller intimpiercing. Eller kanskje vil du foretrekke å bruke ringen i din ørepiercing, mulighetene er som sakt mange og valget er helt opp til deg.

De to hodeskallene støter sammen på toppen av hodet og ligger derfor vannrett langs ringens kant. Designet er holdt i en rå look og den råe stilen ses da også tydelig i de to små skallene som både er utstyrt med tomme øyenhuler, nesehul og en stor smilende munn som avslører to rekker med tenner. Alt i alt er det et utrolig detaljert smykke som samtidig er superpraktisk med sin smarte låsemekanisme.

Detaljer
NameRing med to hodeskaller
SKURing-66
LåstypeCaptive bead ring
TypeKulering
PlasseringØreflipp, Helix, Forward helix, Conch, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Frenum, Hafada, Lorum, Nippel
Diameter på ring14 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse13 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Ring med to hodeskaller
Din vurdering:
Ring med to hodeskaller