SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Ring med opalsten på siden

kr 219,00
På lager

Ringen du ser på bildet over er utstyrt med opp til 5 syntetiske opaler på siden av ringen. Du kan også velge varianter med både 1 og 3 stener. Bemerk deg dog at hvis du velger varianten med 1 sten, vil stenens diameter være ca. 3 mm. På de to andre modellene med flere stener er diameteren 2 mm. pr. sten. Ellers er de identiske når det kommer til trådtykkelse og diameter.

Ringen er ikke forsynet med en låsekule eller andre deler som kan tas av ringen. Ringen består av ett stykke metall som åpnes og lukkes ved å vri endene parallelt fra hverandre så ringen får form som en twisterring. På den måten beholder ringen sin elastisitet og blir ikke deform. Det er naturligvis vanskeligere å utføre denne handlingen jo tykkere trådtykkelse du velger, men ikke umulig.

Smykket er litt av et allsidigt smykke, forstått på den måten at det kan brukes i mange piercinger. Få evt. litt inspirasjon på det ene bildet over, hvor ringen er plassert forskjellige steder. Ringen kan også brukes i f.eks. en leppepiercing. Valget er ditt, så lenge ringens mål stemmer overens med de målene din piercing bruker.

Du kan sammensette et unikt smykke ut fra forskjellige parametre over.

Detaljer
NameRing med opalsten på siden
SKURing-114
LåstypeTwist
TypeEndeløs ring
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Rook, Snug, Anti-tragus
Diameter på ring8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
StentypeSyntetisk opal
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Ring med opalsten på siden
Din vurdering:
Ring med opalsten på siden