Ring med fast sten i flere farger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Få deg en superflott nesering eller kanskje et helixsmykke, med en vakker fargestrålende sten, som kan fås i et helt hav av flotte friske farger. Den skjønne ringen er laget av ren og skinnende blankt kirurgisk stål, som er et sølvlignende og slitesterkt materiale.

Trådtykkelsen fås i to forskjellige størrelser. Her har du mulighed for at vælge mellom en diameter på 8 mm. eller den litt større modellen med en diamter på 10 mm. Denne ringen med fast sten i flere farger vil derfor være velegnet til nesepiercinger men vil også ta seg riktig flott ut i en helixpiercing, hvor den ordentlig kommer til sin rett.
Merk deg at ringen med en trådtykkelse på 0,8 mm. er 8 mm. i diameter og ringen med en trådtykkelse på 1,0 mm. er 10 mm. i diameter.

Det er virkelig mange flotte farger å velge imellom, både blide pastellfarger, klassiske nøytrale farger samt sterke sjokkfarger som virkelig springer i øynene i en fet her-kommer-jeg stil. Hvis du er på utkikk etter et smykke som nærmest både gjerne må ses og høres, så snakker disse lekre fargene et språk som blir lagt merke til ved første øyekast.

Velg bare din favorittfarge samt ønskede trådtykkelse, før du legger din nye ring med fast sten i kurven og går videre til bestilling. Eller hvorfor ikke snappe opp to eller kanksje tre farger med det samme, når nå det er så mange flotte å velge imellom.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-90
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Ring med fast sten i flere farger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder