Ring med fast opalkule

Tilgjengelighet: På lager

NOK 79,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen du ser over består av en åpen ring, hvor det i den ene enden av ringen er fastmontert en kule. Denne kulen er en syntetisk opal, hvilket vil si at det ikke er en ekte opal som er hentet direkte fra naturen. Opalen er laget av en resinblanding, men vet man det ikke, ser man det ikke.

Siden kulen sitter fast i den ene enden er det ikke noen løse deler som kan falle av og bli borte. Det er en fordel ved denne type ring. Men ingen fordeler uten ulemper - Denne ring kan, alt etter hvilke mål du velger, være en anelse vanskelig å åpne og lukke. Jo mindre trådtykkelse og jo større diameter du velger, jo lettere vil den være å håndtere. Forestill deg et stykke ståltråd, det er lett å bryte og bøye, hvorimot f.eks. en mynt er noe vanskeligere. Det er samme prinsipp her.

Du åpner og lukker ringen ved å gi den form som en spiral. Når ringen har denne formen mister den ikke sin form og elastisitet på samme måte som hvis du hadde revet endene fra hverandre. Og når du åpner og lukker den, anbefaler vi deg å ta tak i ringen og ikke i kulen, siden den kun er punktsveiset og kan rives av hvis man bruker for mye kraft.

Bemærk deg at opalkulen kan variere i diameteren, alt etter hvilke mål man velger på ringen. Kulens dimensioner vil være tilpasset ringen, Så på en tykk ring vil det være en større kule enn på en tynnere ring.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-119
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Stentype Syntetisk opal
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Lekkert!
Karakter
Veldig fin, eneste problemet var jo bare opal kulen. Var ikke like fin som på bildet men er fortsatt fornøyd over blåfargen! Bestiller nok en multifarget neste gang. Review by Angela
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Ring med fast opalkule
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder