Ring av 14 karat gull med stenbesatt halvsirkel

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 569,00

Nå kun: NOK 455,20

Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykker av 14 karat gull er alltid noe ekstraordinært, hvilket også gjelder for ringen du nettopo klikket deg inn på. Smykket du ser på bildet lengre oppe er en ring som er laget av 14 karat gull, hvor du blant annet også kan velge en variant av 14 karat hvitt gull. Alle utgavene av smykket har fått påsatt en masse stener på fronten av smykket - altså den siden som kommer til å sitte på yttersiden av din piercing. Det ville vært ganske teit hvis stenene satt på den siden som er skjult inne i piercinghullet - det ville nok også gjøre en smule vondt å få smykket satt i.

Dette bringer oss videre til hvordan smykket settes i, hvilket faktisk er ganske simpelt. Ringen er nemlig laget på den måten at endene kan vris fra hverandre, fremfor å bli trukket fra hverandre. På denne måten sikrer man også at ringen bevarer sin form ettersom den blir brukt.

Ringen er også multianvendelig, hvilket betyr at den kan brukes i mange forskjellige piercinger. Du kan for eksempel bruke den i en nesepiercing, leppepiercing eller hvor som helst i øret. Du skal bare være oppmerksom på at målene på smykket passer med målene på din piercing. Du er til og med så heldig at smykket kan fås i flere forskjellige trådtykkelser, fra 0.8 mm. opp til 1.2 mm., samtidig som den kan fås i flere diametre. Dermed er det litt lettere å finne en utgave av ringen som passer til dine piercinger.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-131
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Ring av 14 karat gull med stenbesatt halvsirkel
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder