Ring av 14 karat gull med opalsten på siden

Tilgjengelighet: På lager

NOK 729,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen som du ser på bildet over, er litt av en allsidig ring, forstått på den måten at den kan brukes i flere forskjellige slags piercinger. Bruk den f.eks. som en helixpiercing i kanten av øret, bruk den som en nesepiercing i neseboret eller bruk den som en ring i leppen. Mulighetene er mange og det er kun din piercings mål som setter begrensninger.

Ringen er laget av 14 karat gull og er smidd i ét stykke. Dvs. der er ingen låsemekanisme på dette smykket. Smykket åpnes og lukkes utelukkende ved å "vri" endene fra hverandre, så ringen får form som en twisterring. Deretter kan ringen settes i piercingen og endene vris på plass igjen. Det kan kreve litt øvelse, hvis din piercing sitter et sted som er vanskelig å komme til, men det er ikke en umulig oppgave. Smykket er på siden forsynt med fem små opalstener, som ikke er ekte opaler, men syntetiske opaler. Opalene sitter som perler på en snor etter hverandre. Grunnet stenenes retning tar denne ringen seg ikke særlig godt ut i enkelte piercinger. F.eks. vil den være dum å bruke i en septumpiercing, siden stenene vil peke nedover.

Du velger selv om du vil ha ringen i vanlig gult gull eller om du vil ha den blankere versjonen, som er 14 karat hvitt gull. Begge modellene er av samme kvalitet. Du velger samtidig også selv hvilken trådtykkelse du ønsker ringen skal ha samt fargen på stenene.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-121
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles på forskellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punktet (Ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punktet, som ofte er i den ene enden.
Er smykket limt? Ja
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Ring av 14 karat gull med opalsten på siden
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder