SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Ring av 14 karat gull med fast opalsten

kr 839,00
På lager

Hvis du mangler en ny ring til din piercing og samtidig ønsker en ring som er i en klasse for seg selv, så bør du vurdere å kjøpe denne kuleringen av 14 karat gull. Ringen er utstyrt med en liten syntetisk opal som er festet i ringens ene ende. Dvs. kulen skal ikke tas av når smykket skal i kroppen og fungerer dermed ikke som en låsekule. Ringen skal derimot "twistes", så den får form som en twisterring - Når ringen er vridd kan den settes i kroppen og vris tilbake til normal tilstand igjen. Når du gjør det på den måten mister ikke gullet sin elastisitet og form.

Ringen kan kjøpes i både 14 karat hvitt gull og 14 karat vanlig gult gull. Det er samme mengde gull i begge varianter, så det er helt opp til deg om du ønsker den nedtonede hvitt gull eller varianten med en mer gylden glød. Begge modellene kan ytterligere velges i flere forskjellige trådtykkelser, som samtidig kan velges med flere forskjellige farger opal.

Bemærk deg at kulen på variantene med en trådtykkelse på 0,8 mm. måler 2 mm. På de andre variantene måler kulen 3 mm.

Detaljer
NameRing av 14 karat gull med fast opalsten
SKURing-113
LåstypeTwist
TypeTwisterring
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Nesebor, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Klitoris hette, Frenum, Hafada, Lorum
Diameter på ring8 mm.
StentypeSyntetisk opal
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Ring av 14 karat gull med fast opalsten
Din vurdering:
Ring av 14 karat gull med fast opalsten