• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Ekspresspost til Norge
  2-4 Dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Sådan sender du en vare retur

Retur

Ønsker du å sende et smykke i retur, vil vi naturligvis gjerne bytte det.
Under finner du information som du må bruke når du sender varen i retur.

Hva kan jeg sende i retur?

Du kan sende alt i retur innen for 30 dager fra kjøpsdatoen, så lenge smykket er i sin originale innpakning. Er smykket først pakket ut, kan vi ikke ta det i retur og selge det videre til en annen person. Vi tar nemlig ikke brukte smykker i retur, da vi mener alle har rett til å få ett rent smykke som ikke har vært i kroppen på andre.

Hva skal jeg gjøre?

Når du sender varen avsted må du selvfølgelig sende det forsvarlig, så det ikke går i stykker under transport. Noen av våre varer er litt skarpe eller spisse og kan godt "borre" seg ut av en konvolutt, så pakk det godt inn.

Noen pakker kan også bli borte i posten, så for å være sikker på at det kommer frem til oss, kan du sende det som pakke hvor du får et Track & Trace nummer på. Pakker uten Track & Trace nummer er ikke forsikret hverken hos posten eller BodyMod.no. Så velg din forsendelsesmetode og emballasje omhyggelig.

Bemerk at hvis du har fått fri frakt i rabatt, grunnet din ordres størrelse, vil denne rabatten trekkes fra såfremt din restordre kommer under grensen for fri frakt.

Hva må vi motta fra deg?

Vi må selvfølgelig ha det smykket du ønsker byttet eller ha pengene i retur for. I tillegg må vi bruke ditt ordrenummer samt en liten note om hva som skal skje med smykket (Skal det byttes og hva skal det byttes til eller ønsker du pengene i retur).

Last ned RETURSKJEMA her

Du sender pakken i retur til:

BMS
Kettingvej 5
6440 Augustenborg
Danmark