• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Slik sender du en vare i retur

Retur

Ønsker du å sende et smykke i retur skal du naturligvis være velkommen til det.
Under finner du informasjon, som du skal bruke når du sender varen i retur.

Hva kan jeg sende i retur?

Du kan sende alt (Ikke bestillingsvarer og spesialvarer) i retur, innenfor opplyste returperiode, så lenge smykket er i sin originale innpakning. Er smykket først pakket ut, kan vi ikke ta det i retur av hygieniske årsaker.

Hvad skal jeg gjøre?

Når du sender varen avsted skal du selvfølgelig sende det forsvarlig, så det ikke går i stykker under transport. Vi anbefaler ikke at du gjenbruker emballasjen du mottok smykkene i, siden dette er en engangsemballasje.

Noen pakker kan også bli borte i posten, så for å være sikker på at det kommer frem til oss, kan du sende det som sporbar pakke med forsikring. Returpakker er ikke forsikret hos BodyMod. Velg derfor din forsendelsesmetode og emballasje omhyggelig. Bemerk også at pakker sendt med etterkrav og/eller uten omdeling, avhentes/mottas ikke.

Hva skal vi motta fra deg?

Vi skal selvfølgelig ha den returvaren som du ønsker pengene tilbake for. Utover det skal vi bruke en kopi av returskjemaet under eller tilsvarende informasjon.

Vi henviser ellers til våre handelsbetingelser, hvor du kan lese mer om returnering av produkter. Bemerk deg også at vi ikke tilbyr byttninger men kun refundering av beløpet. Ønsker du derfor en annen modell, farge eller mål, skal du bare selv bestille dette online.

Hent vores fortrydelsesformular her

Legg merke til at hvis du har fått fri frakt i rabatt, grunnet din ordres størrelse, vil denne rabatten fratrekkes, såfremt din restordre kommer under fri frakt grensen. Har du derutover valgt spesielle tilvalg slik som forlenget returrett eller en raskere leveringsmetode enn vår standard, refunderes dette heller ikke.