Plugg med jentete hodeskalle

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 99,00

Nå kun: NOK 29,70

Produktbeskrivelse
Detaljer

Få deg en helt avsindig flott plugg med søt jentete hodeskalle på fronten samt en fin turkisblå sten i det løsthengende anhenget. Det er utrolig sjeldent at man ser plugger med anheng så det er virkelig noe helt unikt du kan få fingrene i her.

Det er en stilig blanding av en eksotisk look og et antikt preg i denne pluggen. Selve pluggen, samt den turkisblå stenen i anhenget, er laget av akryl. Det betyr at smykket er forholdsvis lett å bære, da akryl er et lettvektsmateriale. Vær allikevel oppmerksom på at fronten på pluggen er en ekstern del som er limt fast til pluggen og at smykket derfor ikke egner seg til å ha på under bading.

Den flotte fronten er dekorert med en yndig jentete hodeskalle i hvit på en lys blå bakgrunn. Hele herligheten er vakkert rammet inn av en flott bølget kant. Nederst i kanten ses en søt liten sløyfe, som er er den bærende delen for den ovale turkisblå dråpestenen som henger i fri bevegelse som kronen på dette underverket.

Hvis du elsker vakre unike smykker og du har et stretch som ligger et sted mellom 8 mm. og 20 mm. i diameter, så er denne deilige pluggen med jentete hodeskalle en sikker vinner. Det vil se ut som om du har både plugg og ørering i på samme tid og det er definitivt ikke noe man ser hver dag. Så skynd deg å bestille denne helt spesiellle pluggen og snart vil din stretch være et av dem som vekker mest oppmerksomhet.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-118
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhenget
Vedhenget er laget av et annet materiale end selve staven og har derfor fått et belegg for å oppnå samme farge som staven.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Feminine og kule stretches
Karakter
Sykt kul måte å kunne ha flotte øredobber i med anheng i selvom man har store stretches. Skal brukes til ball på min skole. Review by Fie Maria
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plugg med jentete hodeskalle
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder