Plugg av tre med grønt øye

Tilgjengelighet: På lager

NOK 99,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Kunne du ha bruk for et ekstra øye, da er denne pluggen av tre et naturlig valg til nettopp deg.

Pluggen er laget av tre og har en speilblank overflate og vil passe til de aller fleste ører, da den kan fås i størrelser fra 8 mm. og helt opp til 25 mm.
Formen på denne pluggen er en såkalt saddle plugg - Dvs. den har ingen skarpe kanter, men utelukkende en bløt buet overflate som vil sitte perfekt i ditt øre.

Når du velger størrelsen på din plugg har du samtidig mulighet til å velge noen forskjellige pleieprodukter i tillegg. Vi anbefaler Holey Butt'r, som er et organiskt produkt slik som selve pluggen. Holey Butt'r hjelper til med å holde øret sundt og holder samtidig den verste lukten vekk.

Så hvis du kunne tenke deg en annerledes plugg med et grønt øye, så er det bare å velge din ønskede størrelse i boksen.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-65
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Tre
Dette smykket er laget av tre. Tre er et organisk materiale og kan derfor variere i farge og struktur. Det er allikevel sjarmen med tre og blir derfor sett som et pluss. Tre er også varme- og fuktfølsom og kan derfor gå i stykker hvis det utsettes for det. Noen tresmykker kan inneholde farge og kan, hvis de utsettes for fukt, farge litt av - Det er ikke farligt da det er naturlig farge fra smykkets kilde.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (2)
Sykt kul
Karakter
Har akkurat fått mitt eksemplar inn av døren og det er bare helt i topp :D
Pleier å måle mine smykker etter jeg mottar dem og dem jeg har fått stemmer 99,99% overens med det jeg har bestilt, så det er bare kanon.
At pluggen er kul å se på, gjør bare hele situasjonen ekstra god.
Hilsen en kjempeglad kunde :D
Review by Elias
Weee
Karakter
Jeg synes det er noen kule plugs flotte og ha i ørene ... Kan bestemt anbefales.
Minuset det er at de kunne gjerne kommet i andre farger
Review by Clara
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plugg av tre med grønt øye
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder