Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

Plugg av silikon med fotball

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 39,00

Nå kun: NOK 9,00

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du en stor fotballfan så er det gode nyheter til deg. Nå kan du nemlig få denne vilt flotte plugg av sort silikon i mange forskjellige størrelser. Selve fotballen på den ene siden av pluggen, er formet som et 3D motiv av hvit silikon som er lagt over det sorte. Det hvite rager altså litt mer ut enn det sorte som bare er bunnfargen i ballen og det er det som gir fotballen den livaktige og virkelighetstro effekten.

Fordi de nettopp er laget av silikon er de bløte og fleksible når de skal settes inn i øret. Pluggen har en liten forhøyet kant i begge enner, som sørger får å holde den på plass i øret når du først har satt den i. Det er stor komfort forbunnet med plugs av silikon, f.eks. når man skal sove, eller være sportsaktiv. Ut over å være bløte i materialet, er de nemlig også meget lette i vekten. Selv når du har de største størrelser i øret, veier de faktisk så lite at du nesten ikke merker du har dem i.

Skynd deg å kjøpe disse tøffe fotball plugs så du er klar til en fotballaften med guttene, eller bare fordi du elsker selve sporten.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-89
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Silikon
Det er absolutt ikke nikkel i silikon. Så du kan ta det helt rolig - Det er bare et trykt og flott mykt materiale.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plugg av silikon med fotball
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.