100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Plugg av horn og bein med trekantede blader

kr 129,00
På lager

Er du på utkikk etter noen unike smykker til dine stretchede piercinger, så bør du gå etter plugs eller tunnels som er laget av organiske materialer, som f.eks. horn, bein, tre eller sten.
Organiske materialer kan kun formes til en viss grense og samtidig er strukturen i materialene alltid forskjellige, så man vil aldri få et smykke som er 100% identisk med andre smykker.

Det gjør seg også gjeldene ved denne pluggen som er laget av horn og bein. Det er selve skallen som øret er i kontakt med som er laget av horn og innlegget er laget av bein. For å gjøre litt ekstra ut av smykket er det blitt skåret et utrolig flott design ut av beinet. I midten ses tre blader som er trekantet og som tilsammen forestiller en større trekant. Trekanten "hopper" liksom litt ut fra pluggen, så den får en 3D look hvor det bak trekanten er utskåret et ornamentisk blomstermønster.

En ekstra fordel ved å benytte disse organiske plugs er at de lar huden puste naturlig. I motsettning til f.eks. metall og akryl, vil du med horn oppleve langt mindre lukt og generelt få følelsen av å ha et sundere stretch. Vekten av horn og bein er også utrolig lav, ja faktisk så lav at det tilnærmelsesvis minner om akryl.

Du vil med andre ord, motta noen tunnels som vil overraske med detaljene, fjerne lukt, være lette og behagelige å gå med til hverdag og som har en utrolig flott finish. Så er det på tide å få piffet ditt stretchede øre opp med noen unike plugs, gjelder det å få bestillt nå.

Detaljer
NamePlugg av horn og bein med trekantede blader
SKUPlug-3
TypePlugg
MaterialeHorn
DybdeVarierende
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plugg av horn og bein med trekantede blader
Din vurdering:
Plugg av horn og bein med trekantede blader