100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Plugg av akryl med skjell og stener

Ikke på lager

Her ser du en virkelig flott svart akrylplugg, som vil passe perfekt til enhver stretch med respekt for seg selv, samt til deg som er stolt av din stretch og derfor gjerne vil vise den frem på den best tenkelige måten.

Pluggen er laget av akryl som både er utrolig allergivennlig og et lettvektsmateriale på samme tid. Så hvis du er nikkelallergiker er akryl alltid en sikker vei å gå, da det er et plastmateriale som er fullstendig fri for nikkel. Fordi det veier så lite som det gjør, vil det heller ikke tynge ditt øre unødvendig, som spesielt kan være en stor fordel når man er oppe i de store størrelsene.

Hele den ytre kanten er tett besatt med en hel ring av glitrende klare stener som danner den ultimate rammen rundt den vakre kjernen av skjellet, som fyller hele fronten, helt ut til stenkanten. Det er snakk om en helt spesiell form for skjell som kalles abalone. En abalone er utstyrt med en stor skålformet skall som er sterkt perlemorsskinnende på innsiden og det er nettopp dette helt unike skallet som nå pynter hele fronten av denne flotte svarte pluggen.

Det er høye kanter både for og bak på pluggen, så den ikke er i fare for å falle ut av øret. Pluggen er laget med gjenger så den består av to deler som kan skrus fra hverandre. Det gjør at den er utrolig enkel og praktisk å få satt inn i din stretch. Den fås i adskillige størrelser som rangerer fra 6 mm. til 16 mm. i diameter. Du må bare velge den størrelsen som passer til din stretch, før du bestiller din nye og helt unike plugg med skjell og stener.

Detaljer
NamePlugg av akryl med skjell og stener
SKUPlug-116
LåstypeInnvendig gjenge
TypePlugg
MaterialeAkryl
Dybde11 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plugg av akryl med skjell og stener
Din vurdering:
Plugg av akryl med skjell og stener