Plugg av akryl med old school anker

Tilgjengelighet: På lager

NOK 79,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Rull med på retrobølgen og få deg en skjønn plugg av akryl med old school anker på fronten av denne fete lettvekter akrylpluggen. Pluggen er deilig lett i materialet så den vil ikke tynge dine øreflipper unødvendig, heller ikke i de store størrelsene. Den største størrelsen for dette smykket er 16 mm. i diameter, mens den minste har en diameter på bare 5 mm.

Det flotte old school ankeret er utført i ren retrostil med vakre dekorative blomster samt to blodrøde hjerter, som er spisset omvendt, på hver sin ankerspiss. Designet er både fargerikt og fantasifullt, også er det unike ankeret plassert på en vakker perlemorshvit bakgrunn, som danner en riktig god kontrast til selve motivet.

Pluggen er laget med gode høye kanter på begge sidene, så den ikke er i fare for å falle ut av øret under bruk. Den er også helt utrolig brukervennlig når den skal inn og ut av din stretch, for her skrur man nemlig bare den flotte front av, før smykket føres inn i øret fra baksiden. Det er både flott, enkelt og praktisk så det er nesten ikke annet enn gode grunder til å investere i denne lekre pluggen av akryl med old school anker.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-123
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallængde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke som reelt sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil gi et fritt stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plugg av akryl med old school anker
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder