Plugg av akryl med o-ringer

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du muligheten til å kjøpe de helt enkle og populære pluggene av akryl i et hav av farger samt størrelser. Hver plugg er forsynt med to o-ringer som holder den på plass i øret fra hver sin side, så pluggen ikke faller ut. Det er simpelt og det er smart og det er enkelt å få i samt ta ut av øret igjen, noe som nok også er grunnen til at nettopp disse pluggene er blitt ytterst populære.

Disse pluggene fås helt nede fra 3 mm. og hele veien opp til 25 mm. i diameter, så du behøver ikke å ha stretchet dine ører veldig langt opp før du har muligheten til å bruke dem.

Uanset hvilken farge du best liker burde det være mulig å finne en farge for enhver smak, da vi har disse pluggene i nesten alle regnbuens farger. De pluggene som er over 10 mm. i diameter, har et litt mindre fargeutvalg enn de mindre pluggene.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-16
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (4)
Enkel men flott
Karakter
Deilig lett. Lett å sette i, og så har den et meget enkelt men allikevel meget stilfult design. Review by Laura
God plug
Karakter
MEGET FIN! OG SUPER BILLIG Review by Mia
Sitter godt i øret
Karakter
Den sitter kjempegodt i øret og ringene faller ikke av om natten. Review by Kristian
Kul
Karakter
Kjempefin plugg! Review by Torben
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plugg av akryl med o-ringer
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder