Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

Salg

Plugg av akryl med i love Playboy™

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 149,00

Nå kun: NOK 59,00

Produktbeskrivelse
Detaljer

Pluggen her er laget av svart akryl som består av to deler. Selve pluggen, som har en innvendig gjenge og så fronten, som kan skrues inn i pluggen. På den måten slipper du å belaste ditt øre hver gang du tar pluggen inn og ut, da det er ingen høye kanter som skal presses inn i øret.

Fronten er prydet med den kjente Playboy Bunnyen, som trofast har oppstående ører og en søt liten butterfly på. Kaninen er her plassert strategisk, så pluggen i sin helhet sier "I Love Playboy" - Er du også gal etter Playboy og deres kvalitetssmykker, så kan denne modellen fås i seks forskjellige størrelser, starter med 6 mm. og opp til 16 mm.
Printet på fronten har til sist fått en flott overflatefinish i form av klar resin, for å gi pluggen en mer fremtredende 3D-effekt.

Pluggen er som sagt laget av akryl, som er et utrolig lett materiale. Den største modelle veier f.eks. under tre gram, så du merker nesten ikke at den sitter i øret.
Akryl inneholder ikke nikkel, så er du uheldig å lide av nikkelallergi, så kan du uten bekymringer anvende denne akrylpluggen.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-95
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallengde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringer etc. Det bærende stykket (det stykket som sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre hvis smykket f.eks. har 1 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1 mm. vil gi et fritt stykke på 8 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs
Låstype Innvendig gjenge
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plugg av akryl med i love Playboy™
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.