SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Plugg av akryl med i love Playboy™

kr 103,20 Så lav som kr 129,00
På lager

Pluggen her er laget av svart akryl som består av to deler. Selve pluggen, som har en innvendig gjenge og så fronten, som kan skrues inn i pluggen. På den måten slipper du å belaste ditt øre hver gang du tar pluggen inn og ut, da det er ingen høye kanter som skal presses inn i øret.

Fronten er prydet med den kjente Playboy Bunnyen, som trofast har oppstående ører og en søt liten butterfly på. Kaninen er her plassert strategisk, så pluggen i sin helhet sier "I Love Playboy" - Er du også gal etter Playboy og deres kvalitetssmykker, så kan denne modellen fås i seks forskjellige størrelser, starter med 6 mm. og opp til 16 mm.
Printet på fronten har til sist fått en flott overflatefinish i form av klar resin, for å gi pluggen en mer fremtredende 3D-effekt.

Pluggen er som sagt laget av akryl, som er et utrolig lett materiale. Den største modelle veier f.eks. under tre gram, så du merker nesten ikke at den sitter i øret.
Akryl inneholder ikke nikkel, så er du uheldig å lide av nikkelallergi, så kan du uten bekymringer anvende denne akrylpluggen.

Detaljer
NamePlugg av akryl med i love Playboy™
SKUPlug-95
LåstypeInnvendig gjenge
TypePlugg
MaterialeAkryl
Dybde12 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plugg av akryl med i love Playboy™
Din vurdering:
Plugg av akryl med i love Playboy™