Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

Salg

Plugg av akryl med abalone Playboy™ bunny

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 79,00

Nå kun: NOK 39,00

Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykker fra Playboy er beste kvalitet. Denne pluggen er ingen unntagelse - Her får du alt det gode i én plugg. Akrylens lette vekt, gjengene som gjør den lett å ta ut og inn i øret og den flotte overflatefinishen, som beskytter det velkjente kanin-motivet.

Pluggen er laget av svart akryl og er uthulet for å gjøre plass til den innvendige gjengen. Det er av samme årsak også en liten beholder hvis man kommer opp i de store størrelsene. At gjengene sitter innvendig betyr at du ikke kommer til å skade ditt øre ved å skrape en skarp gjenge mot øret. Du slipper også å presse høye kanter inn gjennom hullet, som ofte kan være en smertefull affære.

Motivet på pluggen har du med stor sannsynlighet sett før. Det forestiller den velkjente Playboy Bunny med sine to strittende ører og den lille butterfly. Motivet forestiller å være et innlegg fra en abalone, som er en utrolig fint muslingskall. Motivet er alikevel kun et print, men ligner utroligt mye den ekte varen og det ses derfor ikke at det kun er et print.

Velg denne pluggen fra Playboy i størrelser fra 6 mm. og helt opp til 25 mm.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-94
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallengde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringer etc. Det bærende stykket (det stykket som sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre hvis smykket f.eks. har 1 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1 mm. vil gi et fritt stykke på 8 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs
Låstype Innvendig gjenge
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plugg av akryl med abalone Playboy™ bunny
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.