Plug med stor sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 99,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nå har du sjangsen til å skjemme bort piercingene dine big time, med både stil, eleganse og massevis av blikkfang. Her får du nemlig en plug som er helt overdådig lekker, med sin gigantstore fasettslipte sten, som bare VIL ses. Øyet kan slett ikke unngå å bli dratt mot den funklende flotte stenen, som takket være den særlige slipning, glitrer og glimter i stor stil, uansett hvilken vinkel lyser treffer den fra. Fordelen med denne slipningen med mange flater i forskjellige vinkler er nettopp at lyset reflekteres i stenen fra alle sider.

Selve pluggen er hul inni, så den er langt fra så tung å bære i øret som den ser ut. Det gir smykket et virkeligt flott og nesten kongelig look, uten å tynge dine øreflipper unødig. Pluggen fås i enten blank eller gullfarget med en glitrende klar sten, samt i en dyp sort farge med en tilsvarende flott sort sten. Alle tre modellene er virkelig nydelige, så det er kun et spørsmål om personlig preferanse når du skal velge hvilken plug som skal bli din.

Materialet er kirurgisk stål, som er et sterkt og solid materiale som holder seg både godt og flott. Stenen sitter fast med fire små diskrete klammer, som sørger for at den blir sittende hvor den skal. Det er en langt mer holdbar løsning enn hvis de f.eks. kun hadde vært limt fast.

Alt i alt en kjempeflott plug, som seriøst bør eies av enhver som har bundet seg til stretching looken.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-157
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plug med stor sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder