Salg

Plug med skipsror og hengende anker

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 149,00

Nå kun: NOK 44,70

Produktbeskrivelse
Detaljer

Gå planken ut med denne sykt kule pluggen i et lekkert maritimt design. Pluggen er formet som et skipsror på fronten, i en lekker og rustikk gullfarget look. Ankeret har åtte styrehåndtak som sitter symmetrisk plassert hele veien rundt, og som vil ligge rundt ditt stretch, nærmest som små søte solstråler. Skipsrorets sentrum er dekorert med et vakkert og elegant mønster, som gir smykkets overordnede look en god balanse mellom det feminine og det maskuline.

Nederst i skipsroret henger så det fine ankeret som et ekstra anheng til selve pluggen. Ankeret er likedan gullfarget, med en rustikk touch av mørkere områder i det gullfargede. Når det mørke blandes inn i det gullfargede området, gir det et antikk inntrykk av smykket, nesten som om det var et værdifult gammelt arvesmykke.

Baksiden er sort og glatt, så den er superlett å føre gjennom ditt stretch. Pluggen låses til sist fast med den medfølgende o-ringen på baksiden, som sørger for at smykket blir sittende hvor det skal.

Denne unike pluggen med ankeranheng, lagerføres i flere størrelser, som strekker seg fra 6-16 mm. i diameter.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-137
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhenget
Vedhenget er laget av et annet materiale end selve staven og har derfor fått et belegg for å oppnå samme farge som staven.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plug med skipsror og hengende anker
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder