Plug med o-ring og stor sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 99,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du stretchet dine ører og mangler du et klassisk smykke med litt bling? Da har vi her et smykke som vil være perfekt til deg. Smkket er en single flared plug, hvilket vil si at den kun har én høy kant - Der hvor stenen sitter. I den andre enden av smykket er det montert en o-ring så smykket er lettere å få i og ut av øret.

Stenen som sitter i fronten av smykket er fasettert, så den gjengir lyset uansett hvilken vinkel du ser smykket fra. På den måten vil smykket også virke glimtende når du bærer det, siden din kropp ofte er i konstant bevegelse.
Hvorvidt du er mann eller kvinne kan du bære denne tunnelen. Alt etter din personlighet og temperament, kan du bære hvilke modeller som helst.
Stenen sitter fastklemt med fire små fangarmer. Det er altså ikke brukt lim til å holde stenen på plass, hvilket også betydr at stenen kan "vrikkes" litt fram og tilbake. Fordelen er at du kan bære den selv når du er i vann, siden det ikke er noe lim som blir oppløst av det varme vannet.

Som nævnt før sitter det en o-ring bakpå smykket, som lett pilles av, hvoretter smykket føres inn gjennom ditt hull og ringen monteres deretter igjen. På den måten slipper du å gjøre mer skade på ditt øre enn hva godt er.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-158
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plug med o-ring og stor sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder