100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Plug med o-ring og stor sten

kr 95,20 Så lav som kr 119,00
På lager

Har du stretchet dine ører og mangler du et klassisk smykke med litt bling? Da har vi her et smykke som vil være perfekt til deg. Smykket er en single flared plug, hvilket vil si at den kun har én høy kant - Der hvor stenen sitter. I den andre enden av smykket er det montert en o-ring så smykket er lettere å få i og ut av øret.

Stenen som sitter i fronten av smykket er fasettert, så den gjengir lyset uansett hvilken vinkel du ser smykket fra. På den måten vil smykket også virke glimtende når du bærer det, siden din kropp ofte er i konstant bevegelse.
Hvorvidt du er mann eller kvinne kan du bære denne tunnelen. Alt etter din personlighet og temperament, kan du bære hvilke modeller som helst.
Stenen sitter fastklemt med fire små fangarmer. Det er altså ikke brukt lim til å holde stenen på plass, hvilket også betydr at stenen kan "vrikkes" litt fram og tilbake. Fordelen er at du kan bære den selv når du er i vann, siden det ikke er noe lim som blir oppløst av det varme vannet.

Som nævnt før sitter det en o-ring bakpå smykket, som lett pilles av, hvoretter smykket føres inn gjennom ditt hull og ringen monteres deretter igjen. På den måten slipper du å gjøre mer skade på ditt øre enn hva godt er.

Detaljer
NamePlug med o-ring og stor sten
SKUPlug-158
LåstypeO-Ring
TypePlugg
MaterialeKirurgisk stål
DybdeVarierende
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plug med o-ring og stor sten
Din vurdering:
Plug med o-ring og stor sten