SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Plug med lotusblomst og stor oransje sten

kr 175,20 Så lav som kr 219,00
På lager

Her er en helt utrolig flott plug som er både konger og dronninger verdig, med sitt imponerende og detaljerte design. Pluggen er utstyrt med en stor flott sten i midten, som med sin varme oransje nuynse, nesten kan minne litt om rav. Stenen er skåret med mange flater, så lyset avspeiles i den fra stort sett alle vinkler.

Men faktisk er den vakre stenen med den varme gløden kun sentrum i et større design som forestiller en lotusblomst. Blomstens ytre kant ligger som en vakker gullfarget ramme rundt den imponerende stenen. Mønsteret er både flott og detaljert, og går derfor veldig godt i tråd med resten av designet.

Den gullfargede pluggen er utstyrt med en bakside som skrus av og på, så pluggen er lett å føre inn i øret. Smykket fås fra 5-16 mm. i diameter og jo lengere opp man kommer i størrelsene, desto flottere og mer detaljert blir det vakre lotusblomst-mønsteret. Pluggen er dog utrolig flott i alle størrelser, så hvis du er på utkikk etter noe helt unikt med en imponerende look, så vil denne pluggen være et godt tilbud.

Detaljer
NamePlug med lotusblomst og stor oransje sten
SKUPlug-143
LåstypeUtvendig gjenge
TypePlugg
MaterialeKirurgisk stål
Dybde10 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plug med lotusblomst og stor oransje sten
Din vurdering:
Plug med lotusblomst og stor oransje sten