100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Plug med lotusblomst og opalsten

kr 199,00
På lager

Her får du virkelig bonus for alle pengene, og hvis du går etter smykker med massevis av sjel samt stilfult blikkfang til ditt stretch, så har du landet det helt rette sted. Denne superflotte pluggen er laget av kirurgisk stål på baksiden, samt stykket som går gjennom selve øret. Fronten ser dog helt annerledes ut, for den er nemlig utstyrt med en nydelig hvit opalsten, som har et riktig flott spill i den sarte nyansen.

Rundt om den vakre stenen ser du så kanten av en lotusblomst, her i en look av flot antikk gull, som står helt utrolig godt til den vakre opalstenen i midten. Lotusblomsten består av åtte flotte blader som vil legge seg som en gullrandet kant rundt ditt stretch. Det kan umiddelbart få ditt stretch til å virke litt større enn det faktisk er, fordi man ikke ser en skarp opptegnet kant mellom smykket og selve øret.

Pluggen kan fås i flere forskjellige størrelser, så du skal kun velge den størrelsen som passer til ditt stretch, før du legger varen i kurven og går videre til bestillingen.

Detaljer
NamePlug med lotusblomst og opalsten
SKUPlug-142
LåstypeInnvendig gjenge
TypePlugg
MaterialeKirurgisk stål
Dybde11 mm.
StentypeSyntetisk opal
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plug med lotusblomst og opalsten
Din vurdering:
Plug med lotusblomst og opalsten