Plug av tre med lotus og kobbertråd

Tilgjengelighet: På lager

NOK 99,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne pluggen er, som navnet antyder, laget av tre. Tre er et organisk materiale og lar huden puste, hvilket er en stor fordel når man bruker det som smykke i kroppen.
Tresorten er lys med sporadiske årer og områder med mørkt tre, hvilket gjør hver eneste plug unik.

Designet på denne modellen er en blomst. En såkalt lotusblomst, som en en vannplante. I flere land er blomsten en hellig blomst og symbolet på menneskets liv. Her er blomsten utskåret på fronten, hvor det frampå er påmontert små kobbertråder som alle har sitt utspring i midten av blomsten og følger lotusbladenes vei ut til kanten av pluggen.

Alt i alt en utrolig flott og betydningsfull plug, som både kan bæres til hverdag eller til festlig. Selv til mer høytidelige anledninger vil pluggen ikke virke for prangende. Pluggen finnes i størrelser fra 10 mm. og helt opp til 25 mm. Du velger bare din størrelse i boksen over.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-82
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Dybde 11.5 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallengde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringer etc. Det bærende stykket (det stykket som sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre hvis smykket f.eks. har 1 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1 mm. vil gi et fritt stykke på 8 mm.
Materiale Tre
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plug av tre med lotus og kobbertråd
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.