Laster inn...
Salg

Plug av knust glass

kr 98,77 Så lav som kr 119,00
På lager

Pluggen du ser på produktbildet over er laget av det pureste glass og finnes i fem forskjellige farger. Faktisk er det ikke glasset som er farget, for pluggen er nemlig laget av klart glass. Det er derimod de små riftene inne i pluggen som er fylt opp med farge. Hvordan de små riftene har oppstått lar vi være en gåte, men felles for alle pluggene er at alle riftene drar mot midten, som ved et skuddhull i et vindu. Så kanskje en skarp gjenstand har fått glasset til å renve og fargen etterpå har blitt heldt over pluggen, som så har sunket ned i revnene. Det kule med denne pluggen er at overflaten er helt glatt - Du kan altså slett ikke merke at det er snakk om knust glass, så du skal ikke være redd for å skjære deg når du håndterer smykket eller går med det i øret.

Siden man ikke kan styre hvordan glass knuser, er alle pluggene også unike når det kommer til rifter og farge. Noen har mange rifter og dermed også mye farge i seg og andre knapt så mange rifter. Du får dog alltid hva du bestiller når det kommer til farge og størrelse.

Nå tenker du sikkert at de er sykt tunge å gå rundt med, når det er snakk om glass. Men det er faktisk ikke så galt - Den minste modellen på 6 mm. veier ca. 1 gram og den største på 16 mm. veier omkring 6 gram. Så du får ikke vondt i nakken av å gå med disse pluggene

Detaljer
SKUPlug-161
TypePlug
MaterialeGlass
Dybde10 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plug av knust glass
Din vurdering:
Plug av knust glass