Plug av kirurgisk stål med sugar skull

Tilgjengelighet: På lager

NOK 109,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du elsker smykker med en hel liten eksplosjon av sterke farger, så vil denne pluggen med det karakteristiske sugar skull motivet sikkert være din stil. Det superflotte skull motivet er hovedsakelig utført i lyserøde, rosa og lilla farger, som er plassert på en sort bakgrunn. Kontrasten mellom det sorte og det fargerike mønsteret gir en utrolig kul effekt, hvor man virkelig legger merke til begge deler.

Ut over å være både flott og fargerikt, så bærer det lille sugar skull motivet faktisk også på en helt særlig betydning. Sugar skulls stammer fra Mexico, hvor de er blitt brukt som et symbol for å minnes de som har gått bort. En sugar skull kan både være symbol på å minnes og ære et spesifikt individ som er gått bort, samt tolkes i bredere forstand, hvor man minnes flere bortgåede på samme tid. I Mexico er en sugar skull et både betydningsfult og vakkert symbol, som vernes om med stor respekt.

Pluggen som er lavet av kirurgisk stål, er utstyrt med et praktisk skruegjenge på fronten. Det vil si at du bare skrur fronten av, fører pluggen inn gjennom baksiden av øret, hvoretter du ganske enkelt skrur fronten på igjen.

Du kan få pluggen med det søte sugar skull motivet fra 6-16 mm. i diameter. Det er et størrelsesspenn som rammer de mest alminnelige størrelser, så smykket kan brukes av de fleste med stretch.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-134
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Dybde 10.5 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallængde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke som reelt sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil gi et fritt stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plug av kirurgisk stål med sugar skull
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder