100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Plug av kirurgisk stål med regnbuesten

kr 103,20 Så lav som kr 129,00
På lager

Strål om kapp med himlens mange vakre regnbuer, når du bærer denne unike pluggen i ditt øre-stretch. Denne pluggen er nemlig utstyrt med en helt vidunderlig regnbuesten, hvor fargene rangerer forskjellig, alt efter hvordan stenen snus og vendes.

Smykket fås i to forskjellige varianter, nemlig med en sten i blå og grønne nyanser, samt en sten i rosa og grønne nyanser. Sistnevnte er den modellen hvor fargespillet er mest tydelig, mens den blågrønne modellens farger har en tendens til å gli sammen på en mer harmonisk måte. Selve stenen er formet som en utrolig flott fasettert pyramide, med en spiss som det høyeste punkt i midten av stenen.

Smykkets design er like enkelt som det er vakkert. Pluggens kanter er helt enkelt og like, så den uten problemer kan gli inn gjennom øret. Smykket festes så med en enkelt o-ring på siden, som sørger for at pluggen blir sittende der den skal, uten risiko for å falle ut. Husk også at du kan kjøpe ekstra o-ringer, i fall det skulle skje at du mister en. Det anbefales at du kjøper o-ringen et nummer mindre enn selve pluggen, da den da vil stramme best til om smykket.

Detaljer
NamePlug av kirurgisk stål med regnbuesten
SKUPlug-133
LåstypeO-Ring
TypePlugg
MaterialeKirurgisk stål
Dybde13 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plug av kirurgisk stål med regnbuesten
Din vurdering:
Plug av kirurgisk stål med regnbuesten