Plug av glass med sugarskull

Tilgjengelighet: På lager

NOK 109,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Omkring oktober/november, feirer man hvert år i Mexico de døde. Det foregår med fest og farger, hvor man pynter opp og kler seg ut. Én ting som går igjen ved nesten hvert eneste kostyme er den berømte sugarskull, som forestiller et dødningehode som er malt i alle regnbuens farger. Denne sugarskull finner du også på denne pluggen, men siden den er gravert ned i pluggen med en laser har det ikke vært mulig å gjengi fargene. Til gjengjeld står den hvite sugarskull knivskarpt på den gjennomsiktige glassfronten.

Selve pluggen er gjennomsiktig, men man har valgt å farge fronten lett lilla, for å framheve det vakre motivet.
Pluggen lagerføres i seks forskjellige størrelser, hvor den minste er 6 mm. og den største er 16 mm. Det er klart at jo større pluggen er, jo større, tydeligere og mer detaljert er motivet.

Pluggens front er helt flat og har to kanter, en foran og en bak, så pluggen ikke faller ut når den sitter i øret. Siden den er laget av glass har det ikke vært mulig å lage gjenge i pluggen, så den skal liksom "lirkes" inn i øret.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-13
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallængde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke som reelt sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil gi et fritt stykke på 7 mm.
Materiale Glass
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plug av glass med sugarskull
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder