Plug av glass med galakse

Tilgjengelighet: På lager

NOK 219,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Med dette smykket får du muligheten for å få en hel galakse i en liten plug som er laget av glass. I bunnen av pluggen ligger det en fargemasse som kanskje ser litt merkelig ut fra siden, men ovenfra er det en helt annen sak. Hvis du snur pluggen opp og kikker ned på toppen vil du kunne se en hel galakse med et hav av forskjellige farger, som alle glimter og skinner. Så hvis du liker smykker som er utrolig iøyefallende og fylt med farger - så må dette smykket være perfekt for deg.

Pluggen er en såkalt "double flared plug", hvilket i bunn og grunn betyr at den har en forhøyet kant i begge ender. Derfor har det heller ikke vært nødvendig å utstyre den med et skruegjenge. Måten du setter smykket i er ved å vri det inn i øret. Det krever en smule øvelse, men når smykket først sitter i øret vil du oppleve en helt utrolig passform.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-67
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallængde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke som reelt sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil gi et fritt stykke på 7 mm.
Materiale Glass
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plug av glass med galakse
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder