SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Plug av akryl med ditt eget bilde

Ikke på lager

Ultrakul og helt gjennom unik plug av deilig behagelig akryl, som både kan leveres i en sort samt i en klar farge. Akryl er et lettvektsmateriale av hard plast som både er allergivennlig og veldig behagelig i bruk på samme tid.

Denne pluggen er noe ganske uvanlig, for denne pluggen kan skreddersys med et bilde helt etter eget valg, så den forvandles til et smykke som ingen andre har. Det kan være et bilde av dig selv, ditt barn, kjæresten, kjæledyret eller noe helt annet som vi slett ikke har fantasi til å forestille oss og som har en helt spesiell betydning for deg.

Smykket fungerer ved at fronten skrus av, hvoretter et tilklippet bilde settes inn før fronten settes på igjen. Der er enda mulighet for å skifte det lille bildet ut hvis man skulle blive lei av det samme motiv, eller bare får en ny kjæreste en dag ;-) Du kan skifte det lille bildet så ofte du har lyst til det. Baksiden av smykket kan på samme måte skrus av, så smykket kan føres gjennom øret, før baksiden skrus på igen. Et uhyre simpelt men også utrolig unikt konsept, som enhver med et flott stretch i øret bør eie.

Pluggen her fås i et bredt spenn av størrelser, du skal kun velge den som passer til ditt stretch før du legger varen i kurven og skynder deg videre. Husk selvfølgelig også å velge farge på pluggen, som er superflott i både klar og sort.

Detaljer
NamePlug av akryl med ditt eget bilde
SKUPlug-136
TypePlugg
MaterialeAkryl
Dybde12 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plug av akryl med ditt eget bilde
Din vurdering:
Plug av akryl med ditt eget bilde