SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Playboy™ plugg av kirurgisk stål med pokerjeton

kr 79,20 Så lav som kr 99,00
På lager

Med denne lekre pluggen fra Playboy™ kan du nå gi et klart "player" signal til omverdenen.
Pluggen, som er laget av ren kirurgisk stål, har nemlig en front formet som en Playboy pokerjeton. Den settes lett i øret da den er laget med en klassisk og solid gjenge som kan spennes utrolig godt fast.

Denne pluggen fås i to forskjellige fargekombinasjoner, som hendholdsvis er overveiende røde eller svarte. Du velger selv hvilken fargekombinasjon du foretrekker, men uanset hva du velger må du være game på en del oppmerksomhet fra omverdenen. For denne pluggen er en av Playboys første stretchingprodukter. Så du får her muligheten til å pryde ditt øre med en av de første Playboy™ plugs på markedet.

Husk det alltid kan være en fordel å supplere plugs som disse, med høy kant, med en omgang Smelly Gelly. Det forhindre at den ekte playerfølelsen ødelegges, hvis du skulle få lyst til å kaste pluggen på bordet under en hektisk omgang poker med vennene.

Uansett hvilken størrelse du velger, får du denne pluggen levert med en totaldybde på 10 mm. og selve det bærende stykket er kun 6 mm. Det sikrer deg at din nye plugg ligger tett mot øret og derfor alltid vil se skarp ut.

Detaljer
NamePlayboy™ plugg av kirurgisk stål med pokerjeton
SKUPlug-96
TypePlugg
MaterialeKirurgisk stål
Dybde10 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Playboy™ plugg av kirurgisk stål med pokerjeton
Din vurdering:
Playboy™ plugg av kirurgisk stål med pokerjeton